Makó Erika

Rendelési idő: 
hétfő, 16:00 - 18:00
Rendelés helye: 
Tábornok utca 8.
védőnő

2008 óta dolgozom körzeti védőnőként, ezen belül 2009. szeptembere óta a Tábornok utca 8. szám alatti gyermek háziorvosi rendelőben.
Munkám során a körzetembe tartozó mintegy 250 gondozottammal rendszeresen tartom a kapcsolatot, a családok életét a várandósság kezdetétől a gyermek iskolás koráig kísérem. Területemen többféle élethelyzetű családdal találkozom: a rendezett szociális körülmények ugyanúgy jelen vannak, mint a gyermekek fejlődését sokszor veszélyeztető tényezők. A családokat otthonukban történő látogatás, valamint a védőnői tanácsadóban lezajló tanácsadás keretein belül gondozom. A folyamatos gondozó-segítő tevékenységem által a legtöbb családdal elmélyült, bizalmas gondozott-védőnő viszonyt sikerült kialakítanom.
A védőnő és gondozottjai közti kommunikációt az egyik legfontosabb területnek tartom, hiszen a védőnő (ideális esetben) a családok kialakulásától részt vesz azok életében.
Úgy érzem, szakmai tapasztalatom, valamint a családok ismerete alkalmassá tesz a praxisközösségi területi védőnő munkakör betöltésére, így nagy várakozással tekintek a praxisközösség megalakulása elé.

Telefon: 
06/30 3897036